TopWork söker underhållstekniker…

 …till Steelform i Lammhult.
 
Vi söker dig som vill arbeta med maskinunderhåll hos Steelform i Lammhult. Du kommer ansvara för att förbättra och optimera produktion och säkerhet på anläggningen. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat service, felsökningar, reparationer, förebyggande underhåll och förbättringar.
 
Vi söker dig som är erfaren och kunnig underhållstekniker. Vi ser gärna att du arbetat med hydraulik, el, automation, PLC programmering och maskinbearbetning tidigare. Som person är du lugn och metodisk och ser när saker behöver åtgärdas. Du är en problemlösare med stort tekniskt intresse och du klarar av att hantera stress vid akuta situationer. Vidare har du ett stort säkerhetstänk och är mån om din och dina kollegors arbetsmiljö. Vår kund har ett omgående behov, så tveka inte att lämna in din ansökan redan idag. 
 
Beroende på person och erfarenhet kan tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund, eller som en direktrekrytering hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
 
 
 

Villkor

Titel Underhållsteknikere
Anställningsform Tillsvidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Körkort
Sista ansökningsdag 2021-12-12

Kontaktperson Anna Erlandsson
Telefon 0729893501
Arbetsgivare TopWork
Org. nr 5569026767
Plats Sävsjö

Ansök här