fbpx

TopWork söker teknisk support…

…till kund i Växjö. Har du erfarenhet av att arbeta som problemlösare och med avancerad support? Är du social, serviceinriktad och har en god kommunikativ förmåga? Vill du arbeta på ett kontor i centrala Växjö? Då har vi ett intressant uppdrag för dig! 
 
PRI Handel vänder sig framför allt till detaljhandelsorganisationer, kedjor och koncerner, i byggbranschen. PRI Handels affärsidé är att jobba med elektronisk handel och är idag marknadsledande på elektronisk handel inom byggbranschen i Sverige, med mer än 1 000 anslutna företag till konceptet och har bl.a. blivit specialister på det som kallas Genomfakturering åt de organisationer som inte vill bygga upp en egen ekonomifunktion för detta. PRI Handel är sedan 2019 en del av Hantverksdatakoncernen. För mer information om företaget se www.prihandel.com.
 
Vi söker en problemlösare ut i fingerspetsarna som brinner för att arbeta med kunder och ge teknisk support. Du erbjuds ett spännande och varierande arbete där du blir en del av ett härligt gäng kollegor! Vi söker dig som vill jobba med teknisk support med mjukvarufokus. Här blir du en avgörande kugge i en verksamhet som befinner sig i en expansiv bransch. Arbetet bedrivs från trevligt kontor beläget en minut från Växjö Resecentrum. 
 
Dina arbetsuppgifter: 
 
Som teknisk support kommer din huvudsakliga uppgift vara att hantera inkommande ärenden. Dina arbetsuppgifter består bland annat av underhåll och driftsättning av våra EDI-tjänster samt att bistå med avancerad felsökning och problemlösning. Du blir kundstöd för fackhandlare och leverantörer på den skandinaviska marknaden samt ingår i projekt för implementering av elektronisk handel.
 
Du får stöd av duktiga kollegor och du bidrar till hög kundservice av våra tjänster.
 
Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas tillsammans med oss. För att trivas som teknisk support är du kommunikativ, kreativ och analytisk för att därigenom möta kundens skiftande behov. Du har stort eget driv i kombination med god vana vid att samarbeta i team. Att du är bekväm med att både skapa och underhålla goda kund-och partnerrelationer är en avgörande egenskap hos dig då vår personal är vår bästa konkurrenskraft.
 
För att vara aktuell för tjänsten har du:
.       erfarenhet av felsökning i olika filformat                                                                                          
·       arbetat med ekonomisystem/affärssystem
·       erfarenhet av testning av system eller filformat
·       gärna erfarenhet av elektronisk handel, EDI-flöden och hantering av olika filformat (XML, EDIFACT)
·       goda språkkunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift
 
Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter i rollen som teknisk support. Hos oss får du dessutom möjlighet att påverka såväl din egen som verksamhetens framtid då vi alltid välkomnar nya kreativa idéer för att tillsammans fortsätta utvecklas.
Detta är en anställning hos PRI Handel som i denna rekrytering valt att samarbeta med TopWork. Skicka ditt CV och personliga brev så snart som möjligt då urval och rekrytering sker löpande, varför tjänsten kan vara tillsatt innan slutdatum. Välkommen att lämna in din ansökan redan idag. 
 

Villkor

Titel Teknisk support
Anställningsform Tillsvidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Körkort
Sista ansökningsdag 2022-08-07

Kontaktperson Peter Hogla
Telefon 0760969593
Arbetsgivare TopWork
Org. nr 5569026767
Plats Växjö

Ansök här