TopWork söker servicetekniker…

…och utvecklas inom ett marknadsledande företag med underhåll av maskiner och truckar? Då kan du vara den vi söker till vår kund i Halmstad. 
 
Vi söker en erfaren, driven och engagerad servicetekniker för maskiner och truckar. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett företag där laganda, arbetsglädje och motivation skapar en viktig plattform i det dagliga arbetet.
 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär förebyggande underhåll på maskiner och truckar, felsökning, service- och reparationsarbeten, installationer och säkerhetskontroller. Du dokumenterar arbeten och håller ordning. Din roll innebär även att du kommer att arbeta med service och reparationer ute hos våra kunder i regionen. Du arbetar med frihet under ansvar i en omväxlande miljö. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet då du är en viktig representant och ansikte för vår kund.
 
Uppdraget är en direktrekrytering till vår kund som erbjuder en anställning. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.  
 
 

Villkor

Titel Servicetekniker
Anställningsform Tillsvidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Körkort B
Sista ansökningsdag 2021-08-01

Kontaktperson Peter Hogla
Telefon 0760969593
Arbetsgivare TopWork
Org. nr 5569026767
Plats Falkenberg

Ansök här