fbpx

TopWork söker maskinkonstruktör…

…med stort tekniskt intresse till en av våra kunder utanför Hultsfred.
 
Nu söker vi dig som vill arbeta som maskinkonstruktör hos vår expansiva kund utanför Vimmerby. Här kommer du få vara med och utveckla truckmodeller och ta fram nya kundanpassade lösningar. Jobbet är väldigt varierande och du kommer arbeta med ett drivet gäng med hög kunskap inom området. För att komma i fråga krävs relevant utbildning eller liknande erfarenhet med projektansvar. Du har ett stort intresse för teknik och som person är du noggrann med en god analytisk förmåga. Arbetet kräver vidare goda kunskaper i CAD och Solidworks. Att behärska svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
 
Du kommer få chansen att komma in i ett starkt och sammansvetsat team som alltid har roligt på jobbet och vi söker därför dig med samma ambitioner. Det är därför viktigt att du ser långsiktigt på anställningen och vill vara med och bidra till vår framgång och utvecklas tillsammans med oss.
 
Uppdraget är en direktrekrytering till vår kund som erbjuder en anställning. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. 

Villkor

Titel Maskinkonstruktör
Anställningsform Tillsvidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Körkort B
Sista ansökningsdag 2022-08-07

Kontaktperson Peter Hogla
Telefon 0760-969593
Arbetsgivare TopWork
Org. nr 5569026767
Plats Hultsfred

Ansök här