TopWork söker konsultchef…

…med ansvar för att ta hand om våra konsulter. TopWork blev precis utsett till Gasellföretag och vår tillväxt fortsätter i rasande fart. Vill du växa med oss? Då kan du vara den vi söker! 
 
TopWork söker en ny kollega som sätter laget framför jaget med stor servicekänsla och skinn på näsan. Vi söker efter en varm, prestigelös kollega som sätter kund och konsult i första rummet. Arbetet som konsultchef präglas av högt tempo samtidigt som det ibland innebär samtal och möten utanför arbetstid. För att lyckas krävs att du är ansvarstagande, strukturerad och en nyfikenhet och vilja att hela tiden utvecklas. Vi ser gärna att du har arbetat inom industri, lager eller logistik, men det viktigaste är att du är ”rätt person för oss”. 
 
Vi erbjuder ett roligt och varierat jobb, med trevliga kollegor. I rollen får du ett stort eget ansvar och lika stora möjligheter att påverka din egen vardag. I rollen som konsultchef har du ett personalansvar och ledarskap. Det innebär att vårda och utveckla relationerna med anställda konsulter genom löpande dialog, möten och service, men också tillhörande administration och tidrapportering. Du har också ett ansvar att tillsammans med Account Managers vårda och utveckla samarbeten med kunder och självständigt driva merförsäljning.
 
TopWork erbjuder ett gäng prestigelösa och stöttande kollegor som är väldigt tävlingsinriktade. 
 
”Vad som gör TopWork är bra är förmågan hos våra internt anställda att ta ansvar, viljan att alltid göra ett bra arbete och inte minst snabb och bra leverans. Det är en förmån att få jobba tillsammans med så drivna och entusiastiska kollegor, där alla verkligen bidrar med både kunskap och skratt. Det märks tydligt att vi verkligen vill hjälpa våra kunder och konsulter att utvecklas tillsammans!” (Peter Hogla, VD, TopWork)
 
Om du känner att du vill vara med och utveckla både dig själv, dina kollegor och TopWork, då ska du skicka din ansökan omedelbart. Vi anställer löpande och tjänsten kan vara tillsatt snabbt. Välkommen med din ansökan!
 
 
 
 

Villkor

Titel Konsultchef
Anställningsform Tillsvidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Körkort B
Sista ansökningsdag 2021-11-28

Kontaktperson Peter Hogla
Telefon 0760-969593
Arbetsgivare TopWork
Org. nr 5569026767
Plats Växjö

Ansök här