fbpx

TopWork söker hantverkare…

…till träindustri utanför Vimmerby. 
 
Vi söker nu dig som är händig och vill jobba inom träindustrin. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som snickare/montör, industrielektriker, VVS-montör, målare och kakelsättare inom träindustrin men det är inget krav. Det viktigaste är att du har erfarenhet av praktiskt arbete och har ”rätt” inställning, då vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska vara en bra lagspelare och god arbetskamrat som vill jobba för att effektivisera produktionen. 
 
Kvalitet är viktigt för oss på TopWork och vårt kundföretag. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar efter att leverera hög kvalitet. Du bör vara en kreativ problemlösare inom ditt område och ha ett högt säkerhetstänk.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Villkor

Titel Hantverkare
Anställningsform Tillsvidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Körkort B
Sista ansökningsdag 2022-08-21

Kontaktperson Patrick Groves
Telefon 0702604822
Arbetsgivare TopWork
Org. nr 5569026767
Plats Hultsfred

Ansök här