TopWork söker Account Manager…

…till kund inom telekom i Kalmar.
 
Tycker du att det viktigaste och roligaste med dagen är att leverera grymt värde och fantastisk service? Vill du ha kul på jobbet, utvecklas som person och vara med i ett team med drivna och nytänkande medarbetare? Är du dessutom sugen på att jobba som mötesbokare eller lära dig mer om sälj? Då kan vi ha nästa jobb för dig! 
 
Vår kund söker dig som brinner för kundkontakt och problemlösning. För att lyckas i rollen som mötesbokaren behöver du vara driven, framåt och inte vara rädd för att lyfta på telefonen. Du har lätt för kommunicera, ett hårt pannben med stort tålamod och är som person ansvarstagande. Inga förkunskaper inom telecom krävs. Du utbildas och får alla verktyg du behöver för att lyckas på plats. Du börjar som mötesbokare med att skapa leads, leta upp nya kunder och skapa nya kontakter och nätverk. Då företaget är ett ungt och nytänkande bolag är möjligheterna att växa in i teamet och så småingom ta nästa steg inom organisationen en självklarhet. 
 
Uppdraget är en direktrekrytering till vår kund som erbjuder en anställning. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.  
 
 

Villkor

Titel Account Manager
Anställningsform Tillsvidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast + rörlig
Körkort B
Sista ansökningsdag 2021-12-12

Kontaktperson Peter Hogla
Telefon 0760-969593
Arbetsgivare TopWork
Org. nr 5569026767
Plats Kalmar

Ansök här