fbpx

– Till syvende och sist hänger det på att hitta rätt person till rätt plats men också att hitta rätt plats till rätt person.

Vi hjälper er med hela eller delar av rekryteringsprocessen

Från första intervjun till att rätt person finns på plats.

Vi har stor erfarenhet av att rekrytera allt från VD och kommunchef till produktionspersonal. Genom att använda oss för rekrytering sparar du både tid och andra resurser, samtidigt som du presenteras för ett litet smörgåsbord av relevanta och intressanta kandidater. Vi följer branschstandard ABRE.

Kravprofil och intervju

Vi vill lära känna dig och ditt företag så mycket som möjligt. Frågorna ställs av nyfikenhet men också för att kandidaterna vi presenterar ska passa in i verksamheten. Vi vill att personen som ni anställer ska stanna länge och att ni verkligen trivs med varandra.

Presentation

Vi börjar med att annonsera och leta (Search) efter rätt kandidat/-er. Vi lyfter på stock och sten för att hitta rätt kompetens och personlighet. När vi hittat en grupp av personer inleds intervjuerna. Vi genomför intervjuer, gör eventuella tester och tar referenser samt gör en bakgrundskontroll där det krävs.

Inom överenskommet tidsspann presenterar vi slutkandidaterna. Ni träffar dem, antingen själva eller tillsammans med oss, för att mejsla fram vem som passar er verksamhet bäst utifrån kompetens, erfarenhet och personlighet.

Anställning och uppföljning

Rekryteringsarbetet slutar inte med att kandidaten anställts utan vi vill givetvis veta hur det går. Vi tar kontakt med såväl er som personen som rekryterats för att höra hur allt fungerar. Om det inte fungerat bra finns alltid en rekryteringsgaranti, då gör vi om och gör rätt.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er med rekrytering?