fbpx

–  Vi har genom åren hjälpt ett otal företag att anställa och ännu fler personer att få nytt arbete. Känslan är alltid lika fantastisk. Jag är övertygad om att framgången beror på att vi alltid strävar efter att ge 110 % och en övertygelse om att vi gör skillnad.

Peter Hogla, VD

TopWork är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag

På TopWork arbetar vi som har erfarenhet inom industri, kontor, försäljning och administration. Vi erbjuder bemanning och rekrytering till små och stora företag på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Från branschen till branschen, som vi brukar säga!

Ibland ställs du och din verksamhet inför utmaningar när det kommer till personalfrågor. Under vissa perioder ökar behovet av personal medan man andra gånger behöver minska personalstyrkan. Kanske har ni planer på att nyanställa men är inte helt redo att anställa själva? Eller letar ni efter kompetens till verksamheten men har inte tillräckligt med tid eller kompetens internt för att lösa uppgiften? Då kan vi på TopWork hjälpa till med våra tjänster inom bemanning och rekrytering. Vi bemannar och rekryterar kollektivarbetare och tjänstemän.

TopWork grundades 2013 och är ett av Växjös ledande företag när det gäller bemanning och rekrytering av personal inom industri, lager och logistik. Vi arbetar med uppdrag över hela Sverige med utgångspunkt från våra kontor i Växjö, Markaryd och Stockholm.

Internt arbetar i dag c:a 10 personer på heltid med olika uppgifter inom försäljning, rekrytering, och eftermarknad. Medelåldern är 30 år och flertalet har en akademisk utbildning inom personal, ekonomi eller samhällsvetenskap samt erfarenhet av att arbeta med personalfrågor, bemanning och/eller rekrytering. Vi är genom Almega auktoriserade av branschorganisationen Bemanningsföretagen, vilket bl.a. innebär en garanti för våra kunder och anställda att vi är en seriös leverantör som följer lagar, regler och de för Bemanningsföretagen tecknade kollektivavtal.

Ledorden: Kundfokus, Effektivitet, Engagemang och Personligt bemötande (KEEP) genomsyrar hela vårt arbete. KEEP symbolisar att vi ser på vårt arbete som ett samarbete som ska behållas och utvecklas över tid.

Behöver du hjälp med rekrytering eller önskar hyra in personal?

Välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt person. Vi finns utspridda från Malmö till Stockholm.