fbpx

– Att hyra personal från oss kan vara ett första steg om ni vill anställa personal men inte är beredda att anställa själva.

Vi ser till att det finns rätt personal på plats hos er när ni behöver det

Vi har flera års erfarenhet av att matcha kandidater med kunder. Internt har vi stor erfarenhet av de branscher vi valt att arbeta inom, vilket gör att vi vet vad vi pratar om. Att hyra personal från oss kan vara ett första steg om ni vill anställa personal men inte är beredda att anställa själva. Vi ser till att det finns rätt personal på plats hos er när ni behöver det, oavsett om det handlar om snabba uppdrag på kort tid, eller personer med specifik kompetens för längre uppdrag. Vi följer branschstandard ABPU.

Inför – hitta rätt kandidater

Vi lär känna varandra som kund och leverantör för att vi på bästa sätt ska hitta rätt personal åt er. Vi annonserar och presenterar kandidater och ni bestämmer om och vilka ni vill hyra in. Vi anställer den eller dem som ni vill ha.

Under – vi håller regelbundet kontakt

Under en överenskommen inhyrningsperiod arbetar vår personal hos er där båda får möjlighet att känna efter om arbetsplatsen, arbetsuppgifterna och kulturen stämmer överens.

Att hyra personal ska vara enkelt. Vi avsätter en av våra medarbetare som blir den som håller regelbunden kontakt och sköter all administration under inhyrningen. Vi står för alla kostnader såsom lön, sociala avgifter, semesterersättning, sjuklön med mera. Ni ansvarar för arbetsledning och betalar bara för den tid personen är på plats.

Efter – anställa eller förlänga?

När inhyrningsperioden lider mot sitt slut finns det möjlighet att anställa personen eller förlänga tiden som inhyrd.

Kontakta oss så kommer vi gemensamt fram till den bästa lösningen för ditt företag.