Allt i Plåt söker arbetsledare…

…för svetsavdelningen i Åseda.
 
Allt i Plåt har växt kraftigt de senaste åren med många nya medarbetare och stora investeringar i produktionen. Nu förstärks svetsavdelningen med en arbetsledare. Har du erfarenhet av produktionsledning? Är tekniskt kunnig? Har ett stort intresse i att utveckla människor? Använder dig av ett inkluderande, coachande och lyhört ledarskap? Då kan du vara den vi söker!
 
Allt i Plåt har två produktionsflöden, dels byggs förarhytter, dels fordonsombyggnader. Vi förstärker svetsavdelningen med en ny arbetsledare. Tillsammans med en annan arbetsledare och IWS-ansvarig arbetar du med att leda och utveckla avdelningen som består av c:a 40 medarbetare. Som arbetsledare arbetar du såväl strategiskt som operativt. Det strategiska arbetet innebär bl.a. att ansvara för att avdelningen når upp till uppsatta mål gällande leveranssäkerhet, produktion och kvalitet. Det operativa arbetet innebär t.ex. att kontinuerligt se över bemannings- och kapacitetsplaneringen och, tillsammans med medarbetarna, arbeta med ständiga förbättringar. I det operativa arbetet ingår också att vara mitt i produktionen och stötta och utveckla medarbetare, driva frågor gällande arbetsmiljö m.m. Rollen innebär många kontaktytor internt, allt från att leda morgonmöten, delta på kvalitetsmöten och kommunicera avdelningens arbete med order, montering, plåt, produktionsutveckling, inköp och kvalitet.
 
Vi söker ”rätt person”. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper men för att komma i fråga tror vi du har relevant utbildning och erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som arbetsledare på ett tillverkande företag och vana att coacha och utveckla medarbetare. Du har ett starkt intresse för människor och förstår att framgång skapas via delaktighet, inspiration och motivation, där grunden för att lyckas är en kombination av mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga. Erfarenhet av affärssystemet Monitor och IWS är meriterande. Allt i Plåt erbjuder en central position inom ett snabbväxande och välmående företag. Du får en stor frihet att själv påverka innehållet i rollen, där egna insatsen innebär en stor inverkan på vårt resultat.
 
Tveka inte att lämna in din ansökan redan idag. Uppdraget är en direktrekrytering till vår kund som erbjuder en anställning. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.  
 
Vi samarbetar med TopWork i denna rekrytering och ansökan lämnas in på www.topwork.se. För mer information om Allt i Plåt besök www.alltiplat.se. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare. 
 
Om Allt i Plåt
Allt i plåt grundades år 1945 och har blivit ledande inom sitt segment. Företaget omsätter c:a 250 miljoner SEK med dryg 130 anställda. Företaget designar, tillverkar och marknadsför förarhytter inom olika branscher såsom gruvindustrin, truckar, skogsmaskiner, flygplatsfordon, fordonsombyggnader, så som färdtjänstbussar, m.m. till kunder i hela Sverige. Utvecklingen sker på plats i Åseda eller av kunden.
 
 
 

Villkor

Titel Arbetsledare svets
Anställningsform Tillsvidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Körkort B
Sista ansökningsdag 2021-12-12

Kontaktperson Peter Hogla
Telefon 0760969593
Arbetsgivare TopWork
Org. nr 5569026767
Plats Hultsfred

Ansök här